min längtan har blivit för stor...

ja imorn då drar ja till fjälls, min längtan efter elin har blivit för stor, ska bli skönt att vara där en vecka sen ska ja ner igen å se vad barnmorskan har att säga.
idag har ja suttit på kontoret hela dagen å städat kylen, skönt att få torka ur den ibland...
just nu sitter ja å väntar på att piere kommer hem han snickrar ännu, tråkigt ja klättar snart uppefter väggarna...
jaja sooo long

pieres mobil följetong...

ja igår pajade pieres tlf , den går överhuvudtaget inte ens å starta...denna tlf har han haft i 3månader...rekord...
igår va ja till barnmorskan, å lagom till att ja skulle sätta mig i bilen å fara så upptäckte ja att bilnyckeln är borta...jag vet genast var ja såg den sist. i mammsens bil, för ja hade nyckeln i handen medan ja monterade bilbarnstolen till elin, ja ringde å fråga var dom var å om nyckeln va där,,jo de va den. så ja fick ringa min syster å be henne hämta mig så ja kunde hämta mammas andra bil hemma på gården, å köra en omkrok å hämta min bilnyckel å så til barnmorska...måttligt glad...=/
väl där så låg trycket fint för en gångs skull skönt att medicinen verkar, då far ja nog till loupeken ja åxå en sväng, men har fått med mig en apparat som tar trycket så ja kan ha koll-!!

*suck*

sitter å läser öps artikel om rovdjurskatastrofen i jijnevaerie..sen läser jag kommentarerna, en del som skriver vet faktiskt inte vad de pratar om, jag blir så uppgiven, inte nog med att vi ska bråka med regeringen om alla rovdjur som faktiskt är orsaken till att hela renäringen kollapsar pluss att man lägger till infrastruktur, som vägbyggen, skogsavverkningar, vindkraft, vattenkraft, tågtrafik, byar och städer ja vi har blivit undanskiuffade bit för bit, snart har vi inget land kvar, å inga renar för dom åt rovdjuren upp, vad ska alla björnar å järvar, vargar, örnar å lodjur äta sen då när vi inte kan mata dem längre? är det nån som tänkt på det?
vi lever inte på några som helst bidrag, vi har samma villkor som vilken egenföretagare som helst, det är helt otroligt att vissa faktiskt tror att vi lever på bidragen. det är ju lika otroligt som att vi fortfarande bor i kåtor året runt och inte bär andra kläder än kolt....att sådana människor är snabbast med att kommentera en sån artikel är ju helt makalöst..

ensam...

ja då for elin på semester till loupeken, jag sitter här ensam piere är på jobb å jag ska till barnmorskan senare i em. hoppas medicinen tagit så ja åxå kan fara till fj'lls, saknar elin redan...=(

lite som hänt den sista tiden









nu är den klar!!


sen försökte ja sy en till mig sjäälv, men då tog motivationen slut så den blev inte klar...



såsig i värmen..=)

vårt hotellrum i åre, men balkong





lite kärlek i ankarede.


en fin utsikt


glad renägare!!

självkalrt börjas det i tid=)







oj vad mycket som hänt...

ja det har hunnit hända en hel del sen sist ja skrev...
vi va på midsommarfirandet i ankarede trevligt, mindre kul att krypa på alla fyra i en kåta med foglossning, men de överlevde jag. sen har piere haft kalvmärkning i norge å laara va där å hjälpte han, jag satt hemmaå  sydde...
sen blev de konfirmation till min lilla kusin, det va varmt kan ja lova, eftersom konfirmationen va i duved så lyxa vi till de med en hotellnatt på holiday club, men bowling,bad, god mat å jääätte sköna sängar'!!!sen kom värmen. ja å elin gjorde i många knop då vi sola å bada i slaktbacken,=)

nu har vi haft kalvmärkning i rapten en vecka., farmor har varit här å passat elin å ja å piere ha varit på fjället,fast ja gjorde ingen större nytta,  ja fick snällt titta på i år. eftersom mitt blodtryck har skutit i höjden igen, ja har nu varit in på förlossningen 2 ggr på en vecka men alarmerande högt tryck. försäker nu med blodtryckssänkade medicin å hjälper inte de,, så blir det antagligen en för tidig födsel igen antar ja...

ja å nu börjar alla flytta till fjälls, ja vet inte hur ja ska göra, känns inte riktigt kul att fara när man m¨ste jojja in tillstan titt som tätt....piere skämta med mig å sa att till nästa barn så skaffar vi en l'genhet i stan så behöver vi inte köra så mycke bil....=)

jajaa ska uppdatera lite bilder

RSS 2.0