som en bergo dal bana...

det sammanfattar mitt blodtryck nu. ena stunden har jag högt å nästa stund är det lågt å fint igen... för att kartlägga det här så ligger ja nu inne för observation ett dygn på förlossningen..å vad ja längtar till vår lille plutt kommer här kryllar det av bebisar alla har en utom jag...=( 
vi har nu varit här istan hela helgen. de började med att vi skulle in i fredags å hjälpa pieres syrra med flytt, samtidigt en rutinkontroll hos barnmorskan i krokom. men hos barnmorskan va trycket för högt igen så ja fick åka in på förlossningen. 
ligga där tills trycket gått ner igen och stränga order om att ja måste till min barnmorska på måndag igen, så vi tillbringade helgen i stan med mys...på måndagen skulle vi åka hem hade vi tänkt men först till barnmorksan...trycket tok högt igen så de va bara å vända å åka in till stan igen. fick stanna några timmar sen fick ja sova hos saila för att återkomma idag på morgonben,,,nya undersökningar å blev inlagd för ett dygn minst..

ja kan meddela att det är skit tråkigt...men nödvändigt hoppas jag....


åååååååå

det hinner hända så himla mtycke mellan mina besök på bloggen å då känns de så meningslöst  skriva för man är ju av naturen jäkligt lat av sig..
har iaf flyttat ner från fjället å fått hem elin skönt!! är himla tjock nu å kan knappt röra mig är skit less på de speciellt i bär tider som de nu är...men ja ´gör mitt bästa ändå!!
l'gger in bilder snart

RSS 2.0